Ryggsmärtorna minskade tack vare kiropraktik

God eftermiddag, god eftermiddag. Varmt välkommen ska du vara till min blogg och ett nytt inlägg, idag kommer du få läsa ett inlägg om företaget Waxholmskliniken och deras kiropraktik i Danderyd. Jag var hos dem och deras duktiga kiropraktor då jag hade problem med min rygg.

När jag var liten levde jag ett aktivt liv, jag spelade flera olika sporter och älskade att röra på mig. Efter studenten fick jag jobb och hade inte längre samma möjlighet att röra på mig, jag jobbade då på ett kontor. Nu har det gått snart 10 år och jag har bytt jobb några gånger men jag jobbar fortfarande inom samma bransch, jag jobbar alltså fortfarande på kontor. Det jobbet innebär att jag sitter still största delen av dagen, dessutom sitter jag ibland inte helt och hållet ergonomiskt. Genom att sitta i en kontorsstol varje dag i 10 år har min kropp fått ta en del stryk av det, framförallt mig rygg. Med åren har jag bara fått ondare och ondare, för ett tag sedan hade jag så ont att jag knappt kunde ta mig upp ur sängen på morgonen. Det var då jag insåg att jag verkligen behövde ta tag i det här, det var då jag kontaktade Waxholmskliniken eftersom jag visste att de jobbade med kiropraktik i Danderyd. Jag vände mig till dem för att få hjälp med smärtorna i ryggen, redan från start fick jag ett jättebra intryck av dem. De välkomnade mig väl och tog hand om mig och min rygg på bästa sätt, så att jag skulle kunna gå därifrån i ett bättre skick än jag kom dit. Under hela tiden jag fick hjälp av dem kände jag mig trygg, jag förstod fort att de skulle göra allt för att jag skulle slippa mina ryggsmärtor. Jag går fortfarande hos dem för en behandling med jämna mellanrum, jag uppskattar verkligen deras jobb inom kiropraktik i Danderyd och kan därmed även tipsa er om att gå dit om ni har behovet av det.