Hjälp med att städa dödsboet

Hej på er alla fantastiska läsare och välkomna tillbaka till min blogg! Idag tänkte jag skriva om ett ämna som rör många, där bland mig själv för inte så längesedan. Jag vill idag tipsa mina läsare som befinner sig i Stockholm och Tyresö med omnejd om ett företag vid namn Sterbhus i Stockholm AB. Sterbhus i Stockholm AB är ett företag som jag själv vände mig till för inte så länge sedan och som arbetar med att tömma och städa dödsbon. Jag behövde som sagt själv hjälp med detta, då en släkting till mig gick bort för inte så länge sedan, och då dennes hem behövde både tömmas och städas. Då detta inte var någonting som vi ville göra på egen hand, ville vi hitta någon form av hjälp. Jag har faktiskt inte tidigare hört talas om så många andra firmor som utgör liknande tjänster, vilket gjorde att jag blev väldigt lättad när jag hittade just Sterbhus i Stockholm AB som kunde hjälpa mig. Sterbhus i Stockholm AB gjorde ett otroligt bra utfört arbete när det kommer till både till att tömma och städa dödsbon.

Företaget visade verkligen att de inte var nöjda förrän vi som kunder var nöjda, vilket kändes otroligt bra för vår del. Dessutom såg de till att inte slänga saker som gick att återvinna och återanvända, vilket såklart även det är en bra faktor med företaget. Att förlora en släkting är såklart i sig en jobbig process att gå igenom, och att då dessutom försöka hitta den hjälp man söker med dödsbon är såklart någonting som gör hela situationen ytterligare jobbig. Att ett sådant här företag då finns anser jag vara väldigt hjälpfullt och tacksamt. Jag vill därför tipsa mina följare i Stockholm och Täby med omnejd som har ett dödsbo att även ni vända er till just Sterbhus i Stockholm AB.